Stockholm

I helgen som var så hamnade vi i huvudstaden. Kände ett sånt stort behov av att komma ifrån Edsbyn. Bara vara anonym i en stad där ingen känner igen mig. Sagt och gjort så tog vi bussen på fredagsmorgon 08.00. Kom fram till Sthlm vid 11.00, vilket gav oss mycket extratid att shoppa på. Fredagen letade vi oss ut till Västberga och MJ-Hobby. Hittade de vi letade efter plus en stooor extrabonus. Så väl värt alla tusenlappar. 
Sedan for vi in till city igen och fick oss en god lunch samt lämnade av shoppingkassar på hotellrummet, sedan var det min tur att spendera pengar. For till NK och shoppade loss för större delen av julklappspengarna jag fick. Eftersom jag fick betydligt mer än vad jag kunnat drömma om så lovade jag mig själv att dessa ska jag shoppa loss för och allra helst på NK. Nu när vi ändå var i Sthlm så sagt och gjort, det blev NK som fick en stooor del av mina pengar. Att det dessutom var realisation var ett stort plus. En jättemysigt gudomligt skön tröja som kostat 4275:- var det 30% på. 
Lördagen blev det också shopping. Därimellan strosade vi runt och som alltid när vi är i Sthlm så lyckas vi komma upp i dryga 3 mil i promenader. 
Söndagen stod också för shopping, givetvis hann vi in på NK igen och shoppade lite mer innan bussen gick hem till byn. 
God mat, skön hotellsäng, hotellfrukost, promenad och shopping får sammanfatta denna helg. Givetvis har det varit otroligt mysigt att bara få vara vi två. 
Nu är det vanlig vardag igen och snart vankas det ett besök på Ica. 
Handleden känns bättre men inte helt 100%. Överansträngning sägs det. 

//Jenny


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0