Gott Nytt År

Vill önska er alla ett Gott Nytt År

Trött, seg, slö...

Kan man bli såhär seg och förslöad som ja är just nu?? Tycker ja inte gör nå annat än slöar, sover och segar. Skulle verkligen behöva lite solljus. Funderar starkt på att ge mig iväg och sola solarium. 

Ligger förövrigt och klurar på vad som ska med på resan. Väskans innehåll så som kläder de löser sig, men borde ordna reseapotek eller vad ja ska kalla de. Så som alvedon, resorb m.m 
De börjar närma sig med stormsteg. 

Kanske ja ska ta å hoppa in i duschen så ja piggnar på. Ska iväg och äta julmat snart (igen!!!!!!)

//Jenny

Annandag Jul

Annandagen här och julen har verkligen gått fort. 

Dan före julafton var de uppesittarkväll hos oss med bingolotto, julklappsspel och annat mys. 
Julaftonsmorgon bestod av julfrukost hos oss med mamma och Urban. Sedan efter Kalle Anka for vi till Knåda. Efter Knåda åkte vi hem och lämna julklapparna. Sedan gick vi till mamma och blev kvar där till långt efter midnatt. Juldagen var de dags för julfirande hos Farmor och Farfar tillsammans med Pappa. Avslutade kvällen i soffan med sällskapsresan. 
Idag är de annandag jul och ja jobbar till 15.30. Sedan hem och göra sig i ordning för en kväll/natt på bonden. Red Roxx och disco. Just för tillfälle är ja inte laddad då ja är trött, men blir nog bra om ja bara kan sova en liten stund under rasten nu. 
Ledig helg och får se vad som sker, är ingen snö så nå skoteråkning blir de då ej =/ Kanske blir en tur till Bollnäs å kolla lite. 

För övrigt är ja mycket nöjd med julen. Har hunnit träffa och umgås med alla ja velat träffa utan stress. Är mycket nöjd med alla julklappar också :) Hade tydligen varit snäll även i år. 

God fortsatt Jul 
//Jenny

God Jul

Vill önska er alla en riktigt God Jul Äntligen snö

Ja ingen har väl undgått de underbara vita som faller från himlen :D Jag och Shira har varit ute och promenerat/busat i 1½ timme ikväll. Lite jobbigt då vi gick långrundan och fick plumsa efter vägarna, men ska inte gnälla då ja är överlycklig att vintern äntligen är här. Shira är minst lika lycklig om inte mer...tänk va hon lekt i snön ikväll =) Kör med liverapportering till Malin i Göteborg ikväll, dom stackarna får ju bara regn =/ 
 
Malin, dessa bilder är till dig =) 
 
 
//Jenny

Hustomte

Tisdag den 3:e December och dagarna tickar på närmare jul. 21 dagar kvar till Julafton, en dag fylld med stress och åter stress =/ Tror de är så för de allra flesta i detta avlånga land. Man vill liksom hinna vara över allt helst samtidigt. Kanske dags att uppfinna så att vi människor kan klona oss för bara en dag eller två...=) 
 
Precis kommit in från en promenad med Shira. Var meningen att de skulle bli en liten runda, men de var så skönt så de blev en rejäl runda. Vi strosa runt och filosoferade mest. Avslutade promenaden på Hembyggdsgården. Är så mysigt att ströva runt där då de bara är vi, kolla runt på alla gamla hus. Är en mystisk och magisk plats. Fast de bara var Shira och jag där, precis som de allra flesta gånger så känner man sig inte ensam precis. Kanske är en och annan hustomte som kollar in så att vi inte stökar till.
 
Inväntar att tvättmaskinen ska bli klar, sen ska ja koka mig en tallrik gröt innan de bär av till jobbet och ett kvällspass igen. Innan dess ska jag hinna kolla upp alla adresser som julkorten ska skickas till. 
 
 
//Jenny
 
 

Månadens Glossy

Måndag, ny vecka och närmare jul. Jag älskar julmånaden. Som att kliva upp en ledig morgon medans de är mörkt ute och se på julkalendern med tända ljus och en kopp utsökt kaffe eller Chai Latte. Idag kom månadens överraskning i brevlådan också...Glossybox. Är någonting att se fram emot varje månad. Tänk att en lite finare, lyxigare box med blandat innehåll kan vara så härligt. Alla kvinnor borde få prova på att ha en Glossybox. 
 
De är grått, blåsigt och kallt ute idag. Kom precis in från en promenad med Shira, det var inte sådär jätte skönt. Jag tar hellre -30 grader och vindstilla än som de är nu, näst intill plusgrader och blåst. Blåsten tränger liksom in i benmärgen och kyler ner en hur mycket man än klär sig. Då är de bättre med rejäla minusgrader så man kan klä sig varmt och klara av kylan. 
 
 
//Jenny

Första advent 2013

Första advent och här har det nu varit juligt några dagar. Älskar advent, mörkret och att få tända en massa ljus. Har ägnat denna första advent åt att städa. Shira har ju en ide om att varje år i december lossa en massa päls, och i år är det inget undantag. Det riktigt rullar fram tussar varje dag. Jag brukar säga att de är inte konstigt att jag är inne på den 4:e dammsugaren på 5 år :P Ja, jag skulle kunna dammsuga minst 3 ggr om dagen om jag hade tid, men de får räcka med 1 gång om dagen. Jag tror inte någon egentligen kan föreställa sig hur de ser ut här varje dag då hon lossar päls. Ja iaf så sker detta i december varje år, den månaden då man bara vill vara och mysa, inte dammsuga flera ggr om dagen. Men som jag brukar tänka de...bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete :D Åh sen bor ju faktiskt hon här också, så klart de ska synas att man har hund. Kan iaf inte låta bli att bli frustrerad mellanåt. Nu är de iaf städat för denna dag och jag inväntar att sambon ska komma hem så vi kan bege oss ut på julskyltningen. 
 
Gårdagen spenderades i Borlänge med ett besök på ikea samt julklappsshopping. Så ja, jag tror alla julklappar är klara. För en gångs skull så är jag klar i tid. En klapp på axeln till mig =) 
 
Förutom städ idag så har jag hunnit lyssna på en massa julmusik, kollat på gamla Jul med Ernst avsnitt, allt för att finna julstämningen. Snön den lyser med sin frånvora, ist stormar det riktigt rejält. Så jag gissar på att de blir en grön jul i år, tyvärr =/ 
 
//Jenny
 
En välfylld bil
 

RSS 2.0