Semester

Då var semestern äntligen här och som jag ska njuta. Ska bara ta det lugnt och inte planera ett skvatt. Började mina slödagar med att ligga i sängen till 12 typ och lyssna på radio. Regnet smattrade på ute och jag kände hur lugnet infann sig. 
Dagen har spenderats i soffan först och nu har jag precis städat klart golven. Snabbdammade med dammvippan och vattnade alla blommor. 

Har ni hört Takidas låt Better?? Jag låg och halvlurade i sängen och så spelades den låten på P4. Jag vet inte vad min hjärna fick för sig då, den började eller jag kanske jag ska säga började drömma både ljuvligt och konstigt! Delar av drömmen bestod av att vi hade flyttat upp till ett litet rött hus i Öjung. Den andra delen av drömmen behåller jag för mig själv ;) 

Midsommarafton om exakt en vecka. Hoppas nästan att det ska vara sådant väder som idag, men enligt väderprognosen ska det bli varmt och fint. För en gångs skull när man vill ha regn en midsommar så ska det bli varmt och fint. Annars så är det minsann kallt och regn. Jag hoppas vädret har helt fel. 

//Jenny

RSS 2.0