Blindtarmsinflammation

Yes i am back....blogg lusten börjar infinna sig sakta men säkert. Kanske för att jag mår lite bättre nu än vad jag gjorde sist. Var mycket som snurrade i huvudet då och sen hade jag ont i magen till och från, en åkomma som inte ville ge med sig i första taget visade det sig. Det slutade med ambulans till Gävle sjukhus och en blindtarmsoperation den natten.
Kanske ska börja med att berätta att jag hade haft ont i magen till och från i cirka 1 vecka...en smärta som kom och gick lite som den ville. Men så torsdag den 29:e september hade jag så fruktansvärt ont så efter att jag jobbat klart för dagen så åkte jag hem för att vila och hoppas på att det skulle ge med sig...men det gjorde inte det. Så efter samtal med sjukvårdsrådgivningen så blev det snabbt in på hc. Därifrn blev det ambulans ner till Gävle akutmottagning. Efter några timmar där och en massa joll så konstatera läkarna att det var blindtarmsinflammation jag hade. Så det sluta med en operation natten mellan torsdag-fredag. Jag blev sedan utskriven på lördag eftermiddag, men hann inte mer än hem så börja jag kräkas. Kräktes lördag,söndag och måndag. På måndag var jag så slut så det blev ambulans in igen. Där konstatera dom att det var nå joll med tarmarna efter operationen så jag blev kvar till på torsdagen. Nu sitter jag här hemma och idag är det exakt 3 veckor sedan operationen. På måndag börjar jag jobba igen efter sjukskrivningen, vilket ska bli jätte skönt. Detta var sjukhistorien i en mycket kortfattad version. Allt behöver man inte skriva i bloggen.
Vi får se hur det blir med bloggandet framöver. Kommer kanske inte bli lika intensivt bloggande som förr, men kommer givetvis skriva då det finns lust och ork till det.
Vill rikta ett jätte stort TACK till min underbara sambo som stöttat mig under denna tid, och som fanns där för mig på sjukhuset. Vill givetvis tacka er alla som skickat sms, ringt och verkligen brytt er. Tusen tack till er alla.
//Jenny

RSS 2.0