Tre kärlekar

Hemma, duschat och nu pladask i soffan. Varva ner en stund innan de är dags för sängen. Blir ett avsnitt av serien Tre kärlekar från 1989 som utspelar sig under 40-talet. Har sett hela serien en gång tidigare, men har nu börjat om. Är redan inne på den andra och sista säsongen. Är en av de mysigaste serierna som finns, musiken, miljön och karaktärerna.

Tack och God Natt :)

//Jenny


Fredagsvammel

Fredag och om ca 2 tim inleds min jobbar helg. Sitter och slötittar på tv och funderar på om jag hunnit med allt jag ska idag!?!? Tror ja gjort de :) Skippade sovmorgonen imorse och har utan stress gjort allt jag ska.

Vädret är växlande idag, regn i morse och nu solsken. Ser ut som om de blir mer regn. Kommer väll lagomt tills ja ska cykla till jobbet. Ska bli skönt att börja cykla igen. Känns som om man spar 10 min minst på de. Dessutom slipper ja bära väskan :p Nu kan ja ha den i cykelkorgen :p

Ska kolla på ett avsnitt av tonårsbossen och bli irriterad. Så bäst å sluta svammla nu :p

//Jenny


Vårens första spår

Torsdag och snart är de jobbarhelg. Har hunnit med en hel del dessa två dagar jag varit ledig. Skönt att de går mot ljusare tider.

Igår onsdag så var jag och Jossan ut i skogen och la vårens första spår. Medans de låg till sig så var vi ute och gick. Var lite nervös att de inte skulle gå så vidare eftersom de var över 6 mån sen sist. Men döm om min förvåning...de gick bättre än vad jag hoppats på. Shira kom av sig lite granna, men kom snabbt tillbaka på rätt spår igen. De gick undan så de måste vi träna på, att inte stressa i spåret. I fjol var hon betydligt lugnare, men igår då var de full fart, så förhoppningsvis var hon bara ivrig för att de var första för i år. Annars finns de inge att klaga på. Stolt matte till Shira. På måndag kör vi igen.

Idag har ja hunnit tvätta all tvätt, lagat cykeln samt varit hos mammsen. Så nöjd att kunna cykla igen. Tack för hjälpen Urban.

Ikväll så är de stora laga grillen dagen. Lagar vår gamla grill samt se om vi hinner fixa J & T's grill. Bäst å se hur de går för sambon.

//Jenny


Onsdag

Fy vilket trist väder de var idag då, fast å andra sidan perfekt att jobba i. De är mulet och blåser en massa. Fattas bara regn. Skulle faktiskt vilja ha ett rejält regnväder, sådär så de bara rinner om fönstrena. Så mysigt att sitta inne i soffan och mysa framför en film.

Idag då?? Lunchrast nu. Ikväll ska vi hämta hem Shira :) Åh så ska vi på kalas. Var så tomt igår kväll när jag kom hem å ingen hund som mötte mig i dörren. Hon har varit i Knåda i natt pga att ingen av oss hade möjlighet att åka hem på lunchen idag. Så då fick hon vara i Knåda över natten, men ikväll kommer hon hem igen :D

Snart är de fredag :D Då kommer mormor till byn. Givetvis följer Cilla med, tänk vad glad Shira kommer bli då :) gissar att de blir full fart på dom två :)

Nä nu ska jag försöka vila sista minutrarna av lunchen.

//Jenny


Tisdagkväll

Oj oj oj nu var det ett tag sen ja uppdaterade. Tiden rinner iväg och de är så mycket man ska hinna med, så då blir bloggen åtsidosatt.

Så...vad har hänt sen sist!?!?!? Ja inte mycket. Dagarna bara rullar på. Våren börjar komma på riktigt nu, idag var de underbart skönt ute. Jag och Shira gick en liten runda innan ja skulle jobba, och solen den värmde, ljumma vindar, kommun sopa gatorna och snön den smälte. Nu är våren här. Men vet ni vad?? Jag vill ha vinter igen. Är sjukt skotersugen, vill ut och åka. Men får vackert vänta 8-9 månader tills dess.

Helgen som kommer blir de en massa roligt. Först på fredag blir de grillfest med släkten. Lördag blir de 30-års fest med bästa maskeradtemat ever. Klädsel är de man har på sig en fredagskväll i soffan :p Hur toppen är inte de?? Blir one piece för min del. Söndag då ska jag bara ta de lugnt.

Nä nu blir de dusch å sen sova.

//Jenny


Tisdag 09.00

Tisdagmorgon och gu så skönt att ligga kvar i sängen. Väldigt segt att komma ur sängen :p Ska göra ett ryck snart och hoppa upp och gå och möta Malin. Vi ska ta en promenad med vovvarna och språka lite innan Malin drar till Gbg i 3 veckor. Frågan ja ställer mig är...hur kunde ja föreslå promenad klockan 09.00 på morgonen :p Jaja bara att bita i de sura äpplet :) Tror nästan Shira håller med om att detta är för tidigt...hon ligger och snarkar för fullt än hon, morgontrött hund.

Gu va ja svamlar nu, avrundar här innan de blir mera tok :D

//Jenny


Annandagpåsk

Annandagpåsk är snart slut å i och med de så är även påsken till ända för i år.
Jag som brukar ha en förkärlek för summeringar efter varje gång vi gjort nå speciellt, men denna gång kommer de ingen. Detta pga att jag uppdaterat hela helgen dag för dag redan :) Men okej...en liten summering ;)

*Skärtorsdagen: Hos Mormor
*Långfredagen: Linsell
*Påskafton: Linsell
*Påskdagen: Linsell
*Annandagpåsk: Linsell

Nu är vi hemma i Edsbyn igen sen någon timme. Har hunnit packat upp allt, duschat, hälsat på Jossan, Tobbe och Lea. Varit till Mamma samt hunnit dammsuga, varit till Knåda med grejer samt haft M på besök.

En sak som ja blir otroligt stressad utav är min telefon. När ja/vi är borta på semester eller liknande då är telefonen tyst. Inte ett sms ens. Så fort man kommer innanför kommungränsen då börjar de ringa och pipa i telefonen, alla rycker och drar i en hela tiden. Jag blir så sjukt stressad utav att man hela tiden ska vara tillgänglig. Måste antingen se till att vara bortrest 24-7-365 eller göra nånting åt saken!! Kanske ha telefontid till en begränsad tid under dygnet!!! Jätte kul att folk ringer, sms:ar och hör av sig...men inte jämt.

//Jenny


RSS 2.0