=/

A veces quiero simplemente tumbarse y gritar, a veces me dan ganas de llorar. Por qué no puedo ser quien soy? ¿Hablo de encajar en? Nunca voy a hacerlo yo mismo.

Lösenord

Jag har bestämt mig för att lösenordsskydda bloggen ett tag framöver. Så vill ni ha lösenordet så hojta till via sms. Jag vet inte för hur lång tid de kommer vara lösenord, men de märker ni. 

Tänker inte gå djupare in på anledning men jag känner att jag vill kunna gnälla om precis vad jag vill. 

Lösenordets sätts på fredag

//Jenny

Summering av GC

Oj Oj Oj nu var de längesen de blev ett riktigt blogg inlägg här. Ja vad har hänt då?? Knappt så jag kommer ihåg allt. De största som hänt under denna tid är iaf att vi varit på Gran Canaria på semester. Men före de?? Ja inte så mycket annat än att jag blev sjukskriven pga ryggen. Min rygg gav upp helt. Så 2½ vecka innan avresan spenderade jag i soffan liggandes med en massa smärtstillande. Är inte helt 100% än, men fortsätter äta tabletter så att jag klarar av allt jag ska göra under dagarna. 
 
Men vi hoppar fram till den 4/2 då vi for till Stockholm för en hotellnatt för att slippa åka till Arlanda mitt i natten. Så vid 14 tiden ca bar de av mot Stockholm och Arlandastad. Checkade in på hotellet och väntade, väntade och väntade. Då klockan blev ca 22.00 gick vi och la oss, reda för att stiga upp 04.20 morgonen efter. Var ovanligt pigg då klockan ringde. Upp, äta frukost, och sedan checka ut. Klockan 06.30 skulle bilen checkas in på Sky City garaget. Sedan var de bara att vänta. Shoppade på Victoria Secret bland annat :D Sedan var de dags att flyga iväg. Landade 14.30 spansk tid. Sedan spenderades veckan i paradiset. Vi solade, badade, drack en massa gott. Red kamel, pussades med sjölejon, åkte rutschkanor på Aqualand, shoppade i Playa del Ingles/San Agustin och Maspalomas. Ja det hanns med en hel del. Badade i havet, simmade många varv i poolen på hotellet, satt på balkongen och spanade på havet ( Havsutsikt). Ja, de finns så mycket att skriva, men vill behålla en del för mig själv och dom nära vännerna. Flygningen gick bra, maten var ok på planet, väskorna kom ej bort. Så ja det finns inget att klaga på. Skönt att komma hem igen, fastän man vill tillbaka. Men vi ni vad?? Vi kollar redan på resor igen då de bär av i November igen :D Har hittat en resa som är skaplig både i läge, pris och värme. Så ja, vi får se om de blir den eller någon annan. Skönt att ha en resa till att se fram emot. 
Shira hon var glad då vi kom och hämtade henne hos Mormor. Hon och Cilla hade haft de så bra och roligt tillsammans. Så Mormor lovade att ha Shira i November igen. Känns skönt att lämna henne där. 
Just ja, vi var ju även till byn/hotellet där jag bodde då jag var på Gran Canaria första gången. Kul att se och de var sig likt. 
 
Så vad händer framöver?? Hoppas på att ryggen ska samarbeta och hålla sig i ordning. Om 11 dagar bär de av på en liten minisemester igen. 
 
Ska ta och plocka ur diskmaskinen och invänta sambon som är och sandar. 
 
//Jenny

Sjölejon + mig = sant

Glömde ju lägga upp ett kort då jag pussas med ett sjölejon på Aqualand. Man fick fotografera sig med ett sjölejon som pussade dig på kinden/huvudet och sedan fick man kortet då man skulle åka hem för en liten summa. Så kortet ja lägger ut är inte av bästa kvalite då jag knäppt kort på kortet. Hade tänkt scanna in de, men kom på att vi inte har någon scanner :P Så detta får duga. Jossan hon vågade också, men grabbarna stod över. Kan lova er att sjölejonet luktade väldigt mycket fisk :p 
 
 
//Jenny

Gran Canaria 2014

Jaha då var vi hemma efter en vecka på Gran Canaria. Underbart väder, god mat, god dryck och en massa härliga stunder =). Lägger upp lite bilder från resan till att börja med. Har en massa annat att göra ikväll så de får bli ett längre inlägg någon annan dag. =) Hann inte mer än hem så börja vi kolla på resor igen :P Kom på att jag ville fira min födelsedag utomlands =) Så vi får se om vi hittar någon bra resa innan november. 
 
( Klicka på bilderna för att få dem större ) 
 
//Jenny

RSS 2.0