Silverschampo

Alltså det här med att välja hårprodukter är inte det lättaste, iaf inte om man heter Jenny. Mitt silverschampo börjar ta slut och jag behöver köpa ny, så nu undrar ni säkert varför jag inte kör på samma som jag haft? Ja jag funderar samma. Nu är de tyvärr så att jag är knepig och tycker om att prova nya produkter bara för att. Lutar dock åt ett silverschampo från Maria Nila då jag har andra produkter från dem och gillar deras produkter. Är nog ändå bäst att sova på saken. Vilket märke använder ni på ert schampo?? 

//Jenny

Chock för kropp & knopp

Men nu ni har jag chockat både kropp och knopp med promenad före 08.00. Hade inte alls planerat att kliva upp såhär tidigt men vaknade med ett ryck när J stängde dörren och åkte till jobbet. Kände direkt att jag var alldeles för pigg för att somna om. Så jag bestämde direkt att ta dagens längre promenad direkt på morgonen för att ha de gjort och kunna ägna resten av dagen åt städning. Har åsidosatt städning av lägenheten allt för länge (med undantag för dammsugning), men idag ska jag ta tag i det. 

Klockan är liksom 8.30 och jag är så nöjd att jag gjort promenaden, att jag nu sitter lugnt i soffan och njuter av Nyhetsmorgon. Ta och koka lite kaffe och äta frukost nu innan jag drar igång med städningen. 

//Jenny 
"Helg"

Trött tröttare tröttast...men nu har jag en efterlängtad "helg". 

//Jenny

Word!!

Måste dela med mig av en bild som Linda N hade lagt upp (har fått ok av henne att dela den). Finns bara ett ord att beskriva bilden med: Word!!! 
Rosa/lila/platinum

Är inte bara att ha rosaskimrande hår ;) För jag sa väll att mitt hår går åt det rosa/lila/platinum färgen?? Blekte/slingade håret rejält och la i en färgbomb hos frissan med inslag av ljust ljust rosa/lila/platinum. Så fräckt och jag riktigt älskar det. Så nu kör jag först med silverschampo och sen sedan balsam (färgbomb) med färgpigment av rosa/lila/platinum. 
Det är lite pyssel...är inte bara att hoppa in i duschen och tvätta håret en snabbis. Min procedur ser ut som sådan: Först in i duschen, tvätta håret med silverschampo och sedan ur duschen, låta håret torka en aning. Sedan är det dags att "smeka" in balsamet med färgpigment. Anledningen till att det ska smekas in är för att det får absolut inte skumma/löddra om balsamet för då förstörs färgpigmentena. Efter att jag smekt in balsamet så ska det verka mellan 3-8 min ca. Vill jag ha mer vågad rosa så kan jag ha i det väldigt länge,som sagt beror på hur vågad jag är ;) Efter 3-8 min så sköljer jag ur och sen är de klart för den gången. Visst kan jag bara tvätta håret med schampo en gång om jag så vill, men än så länge tycker jag ha mig tiden att pyssla om håret. Det kommer säkert en dag då jag är stressad och fuskar, då får jag vara noga en annan dag. Det tar tid men ack så roligt :) 

//Jenny 
Destination Unknown

Destination Unknown - Marietta (soundtrack från Top Gun). En av de bästa låtarna i filmen, eller nä...alla låtar är bäst. Top Gun har en av världens bästa soundtrack. 

I see life and it's passin' right before my eyes
And the past is the past don't regret it, time to realize
I need to walk on the wire just to catch my breath,
I don't know how or where but I'm goin' it's all that I have left

It don't matter where it takes me
Long as I can keep this feeling runnin' through, my soul. 

//JennyFrissan

16 dagar sen sist. Blir så less på mig själv när jag aldrig hinner uppdatera, eller tar mig tid ska det väll heta. 

Jag lovade bild i senaste inlägget på nya tatueringen Panchi, och denna gång kommer den. När jag la upp den på Instagram så delade till och med Lopesan Hotel Group den :D 

Sista helgen i Januari var jag till Stockholm. Blev hotell fredag-söndag och en massa shopping. Kul att vara i huvudstaden trots att det är väldigt mycket mer folk och stökigt mellanåt, men jag älskar Stockholm. Halva mina "rötter" är ju därifrån så inte undra på att jag känner samhörighet med staden. 

Sitter hos frissan just nu och väntar på att få tvätta ur färgen. Skönt att få bli fräsch igen. 

//Jenny 
RSS 2.0