Tjockjackan eller inte...

Trött tröttare tröttast. Skulle helst av allt bara vilja krypa ner i sängen igen och känna värmen från täcket. Gissar på att det inte är just nå varmt ute heller så frågan är om man ska ta tjockjackan eller om de blir för varmt sen på eftermiddan. Svår tid att klä sig nu, kallt på morgonen och lite för varm temp för en tjock jacka. Så valet står mellan frysa nu eller svettas sen =/ 

//Jenny

Idetorka på vettig rubrik

Måndag och ny vecka. Har precis hängt en massa tvätt som jag inte orkade tvätta i helgen. Kände hellre för att vara ledig och inte göra någonting i helgen, så därför fick tvätten vara tills idag. 
Fick sms av M i helgen att hon kommer hem till Edsbyn idag och stannar veckan ut. Så hon undrade om jag hade tid att ses under veckan, vi planerade in torsdag då jag är ledig. Hoppas på sol då så kanske vi kan ta en promenad, men har för mig att vädret visade regn. Det visar sig nog den dagen vad vi kan göra. Om inte annat så är det otroligt skönt att bara sitta inne och prata om en massa. Det är ju långt mellan gångerna vi ses. 
 
Så vad händer resten av veckan?? Inte mycket annat än att det kommer vara fullt upp hela veckan. Har en känsla av att vi båda jobbar mycket denna vecka så vi kommer inte hinna ses så himla mycket, men vi får hoppas att nästkommande vecka är lugnare och så får vi ta igen en massa kvalitetstid då. Om inte annat hinner vi ju ses när vi går och lägger oss =) 
 
Fick spontanbesök utav Maja i dag också. Kul att hon dök upp. Planerade in ett besök på Majas Café nästa torsdag. Inte för att jag tänkt handla nå, men kul att bara komma iväg och äta deras goda mackor som dom har där :D 
 
Dags att göra sig i ordning och hoppa upp på cykeln och trampa iväg. Ska hinna in på Konsum en vända också hade jag tänkt. 
 
//Jenny
 
 

Lyx gånger tre

Helg, strålande sol och vad gör jag?? Jo spenderar typ hela dagen inne framför tv:n. Har Jossan på besök då hon behövde hjälp att platta håret m.m inför kalas. Svårt att göra det med en hand. Har faktiskt hunnit ut på en kort promenad med båda hundarna. Ska dock erkänna att det var/är otroligt skönt att vara inne och bara slappa idag. Pysslar lite inne så som dammsuga, greja i köket och tvättat/bäddat rent. Tror jag ska fortsätta slappa resten av kvällen då de är otroligt skönt :) 

Imorgon söndag ska vi till Farmor och Farfar och äta. Har haft sån lyx nu i några dagar då vi blivit bjuden på mat. I torsdags bjöd svärmor på mat då vi var där och Johan hjälpte Anders med bilen. Igår bjöd J&T på mat då jag varit där hela dan och hjälpt dom med städning. Imorgon blir vi bjuden på mat hos Farmor och Farfar som sagt. Ja hur lyx är inte de att slippa fundera på mat :D 

//Jenny

Promenad, Jossan och Gips

Igårkväll blev det en skogstur tillsamans med Shira för att rensa tankarna och samla energi. Var otroligt skönt så jag hade kunnat gå längre, om det inte hade varit för att jag skulle drista mig till att snubbla/ramla och gjort illa knät. Den lilla svängen gav tillräckligt med energi så det räckte. 
 
Idag började jag och Shira morgonen med en promenad till Jossan för att hjälpa henne. Hon har ju lyckats med att ramla hon också så nu är hon gipsad. Så hon behövde hjälp med både det ena och det andra. Slutade med att jag kom inte därifrån föränns vvid åtta tiden på kvällen, men måste säga att vi ( jag ) hann med en massa och det blev så fint. När Tobbe kom hem fick han att göra också, satte han i arbete och det blev så bra. Jossan  var ju inte till så mycket hjälp då hon bara har en arm att använda. Imorgon ska grabbarna iväg tidigt och fiska så då lät det som om Jossan skulle komma hit för hon behövde hjälp med håret. Annars har jag tänkt att hinna med en promenad samt vara inne och pyssla med en massa som hamnat efter här hemma. 
 
Innan sängen så är det lika bra att jag kör igång en till diskmaskin. 
 
//Jenny
(Klicka på bilderna för att få dem större)
 
Från dagens promenad
Från gårdagens skogspromenad
 
 

Resultatet....

Resultatet efter pysselkvällen blev det här: 
 
Nöjd för att vara första gången som jag någonsin gör en krans =) 
 
//Jenny

Pyssel i Alfta

Tisdag och solen lyser fint. Minusgrader var det i morse, men säkert skönt nu. Ikväll ska jag, Evelina och Maria till Alfta på pysselkväll. Vi ska göra höstdekorationer på trädgården i Alfta. Ska bli kul att få använda sin kreativa sida (om man ni har nån). 

Sms:ade med en vän igår kväll som tyvärr inte bor här i Edsbyn längre. Vi sms:ade om allt mellan himmel och jord, blir orolig av det hon skrev och kan inte sluta fundera. Kanske man ska åka ner och ruska om ***** så *** förstår vad han håller på med, vaknar till och tar ansvar. Än mer hoppas jag att vännen ska flytta hem så jag får ha henne på hemmaplan. Förstår att de nog inte lär hända dom närmsta 18 åren men men. Har iaf en sak att säga och som jag skulle kunna skrika ut: KOM HEM!!!!!

//Jenny

iPhone 6s

Måndag och precis kommit in efter en promenad. Gick förbi hos Farmor och hälsade på. Shira träffade Bob för första gången och det gick hur bra som helst, dock tror jag löpet närmar sig för jisses vad han fjäska för henne. Bob för övrigt är Kent och Åsas 13 åriga hund :) 
Väl hemma igen har jag hunnit hänga tvätt och ska snart ta tag i disken samt dammsuga. Hinner bli mycket skräp på en helg. 

För övrigt så hämtade jag ut min nya telefon igår :D iPhone 6s Rose Gold. Är supernöjd hittills och det är så skönt att ha en "riktig" telefon igen. Tyvärr har jag tappat alla nummer då telefonen är ny som sagt + nytt simkort + nytt iCloud konto så jag har liksom inte kunnat flytta med några nummer. Så om ni känner för det så skicka ert nr till mig ( typ ett sms med namnet i ) så kan jag spara de :) Jag har samma nr som alltid. 

Nu blir jag ju sittandes här, lika bra att köra igång så man blir klar någon gång och kan spendera resten av kvällen i soffan :) 

//Jenny 
Skala mellan 1-10

Hur trött kan man vara på en skala mellan 1-10?? Jag är minst en 12:a nu för tiden. Har ingen ork eller lust med någonting. Känner mig omotiverad inför det mesta. Till och med så att jag inte orkar bry mig om mina ögonbryn, nåot som jag alltid försökt hålla efter då jag tycker att ett par vårdade ögonbryn gör så mycket. Vart har motivationen tagit vägen?? 
 
//Jenny

RSS 2.0