Gurka

Vad för Jenny när hon blir upprörd?
Svar: Inlagd gurka

(null)

//Jenny

Bollnäs och julklappar

Idag har det varit en mysig dag. Började med lite sovmorgon till 09.00, sen var det dags att kliva upp och göra sig i ordning för en tripp till Bollnäs. Jag, Maria och Marita hade bestämt att åka till Bollnäs för att äta lunch, fika och shoppa. Blev lunch på kulturkrogen, shopping både här och där, samt fika på NK. 
Jag har varit stressad över att jag inte börjat med julklapparna ännu, men idag hittade jag 3 st, så jag kände att jag var en bit på väg iaf. Väl hemma fick jag feeling och handlade dom 5 sista till restrerande barn. Nu är julklapparna handlade till alla 8!!!! barn. 
Jag känner mig betydligt mindre stressad nu. Det återstår bara att förstora 2 kort så är alla julklappar i princip klar. Har nått litet kvar men det är sånt man kan handla i byn. 

Nu inväntar jag ett nytt avsnitt av Vår tid är nu. Älskar den serien. Tänk att få leva på den tiden...jag är född helt fel årtionde. 

//Jenny

Så rätt

Såg en sån klockren bild jag bara måste dela med mig av. Nu vill jag komma igång med träningen igen efter 1 vecka med förkylning. 

(null)


Philips Azur Advance ångstrykjärn

Igår kom mitt buzzadorpaket innehållande Philips Azur Advance ångstrykjärn. Det ska bli spännande att stryka gardiner och se vad det går för. Min första uppfattning av strykjärnet när jag plockade upp det ut kartongen var att det kändes väldigt tungt och klumpigt. Jag är van vid mitt lilla lätta strykjärn jag haft i flera år.

//Jenny

(null)Buzzador

Många nya spännande saker att testa nu och ge mina tankar och tycke om sakerna. Jag har bland annat blivit 1 av 20 som ska få testa Philips senaste modell av strykjärn. Ska bli så spännande. 
Dessutom har jag ytterligare 2 olika produkter till som jag ska få buzza. 

Tror du att detta är något nytt jag börjat med? Då tror du fel...jag har varit medlem i buzzador sedan 2011. Det är både roligt, spännande och lärorikt. 

//Jenny

Bepanthen

(null)
Jag har fått äran att få buzza Bepanthen salva. 

Lite kort om salvan: 
Bepanthen salva används för att förebygga och skydda mot uppkomst av lindriga hudirritationer och ytliga sprickor i huden som kan uppstå p.g.a. torr hud. Bepanthen salva innehåller dexpantenol som omvandlas till vitamin B5 i huden. Dexpantenol främjar uppbyggandet av det yttre hudlagret.
Salvan är speciellt lämpad för spädbarnsvård och kan användas efter varje blöjbyte. 

Jag har alltid haft problem med torra händer där sprickor i huden gärna bildas. Särskilt under hösten och vintern. Jag har genom åren testat en mängd olika krämer som för stunden mjukar upp händerna men som ej skyddar långvarigt. Att få chansen att testa Bepanthen har gjort skillnad. Efter att bara använt Bepanthen några dagar så har jag verkligen märkt en stor skillnad. I längden är jag säker på att Bepanthen kommer hjälpa mig och mina händer under hösten och vintern. 

Som buzzador får jag chansen att testa nya varor/produkter gratis och som i gengäld testar jag produkterna och skriver sedan en ärlig recension. Jag berättar även för vänner, bekanta och familjemedlemmar om produkten och så låter jag dem testa för att ge sitt tyckte om produkten. Att vara buzzador är något jag verkligen rekommenderar, det är roligt, lärorikt och spännande. Så tveka inte...bli en buzzador du också. 

//Jenny
Kaffet är kokat och filten framme

Älskar söndagar då man bara får vara hemma och sitta i soffan under en filt. Det är kyligt ute men skönt inne, precis som det ska vara en kall höstdag. 
Kaffet är kokat och frukosten intagen, lite senare än vanligt precis som det ska vara en söndag. 
Idag tänker vi inte göra många knop, blir att pyssla på hemma och planera för vårt nya lite annorlunda projekt, spela Bingolotto senare ikväll och sen bara vara mellan det.
Hade tänkt träna idag, men då ingen av oss känner oss helt hundra så får kroppen vila till ny vecka. 

//Jenny

Kan jag så kan ni

Tänk att träning blivit så rolig. Jag som aldrig tyckt om att forma kroppen till något vackert. Idag är jag så pass inne i träningen så jag längtas efter när nästa träningspass ska bli. Idag är det en sån dag...det är äntligen dags för träning. Visserligen tränade jag i onsdags också så det har bara gått 1 dag mellan, men jag mår som bäst där i träningslokalen. 

För första gången på flera år trivs jag att se mig själv i spegeln, känna att jag börjar älska min kroppsform. Att snart ha klarat av första delmålet känns ljuvligt. Jag kämpar på i hopp om att snart vara där. Jag vet att jag har en lång väg kvar, men att ha klarat av detta på bara några månader får mig att känna mig så jäkla stolt över mig själv. 
Så till er alla där ute...ta chansen och gör er kropp en tjänst. Kan jag så kan ni också :) 

//Jenny


9 år

Hipp hipp hurra för Shira idag :) Tänk att hon fyller 9 år idag. Jag tycker det inte är längesen vi hämtade hem henne och då var hon en liten vit tuss. Tiden går så fort. 


//JennyEn så kallad bekant

Det finns en andledning till att jag aldrig litar på andra människor, och det är för att det helt enkelt inte går att lita på andra människor. Vänner...vad är det? Det är såna som man kan lita på, tror man iaf. Människor tror att man kan lita på vänner, därför har jag ingen vän. Jag har mååånga bekanta men inga vänner. Om jag skulle tillåta en bekant övergå till att bli en vän, då skulle denne bekanta personen gjort något väldigt extra. 

Jag håller alla på ett bekant avstånd och håller de flesta där, men ibland händer det att jag måste hålla dom ännu längre bort från ramen att ens kalla dessa för bekanta. 
Idag är en sån dag då jag insåg att det jag hela tiden blivit varnad för har infriats. En så kallad bekant har flyttats utanför den ramen. 

För många år sen hörde jag ett uttryck som är så bra så jag har det mottot ännu att sträva efter: Keep your friends close but your enemies closer!

//Jenny


Kelda pastasås

Jag har återigen fått äran att buzza ännu en ny spännande produkt...Keldas pastasås med smak av Portabellosvamp & ost. En mycket smakrik pastasås som kan göra den enklaste middag till en lyxigare vardagsmat. Det är snabbt, smidigt och enkelt att använda. Smaken är väldigt god för att vara en färdig produkt (vilket jag annars är emot. Denna pastasås överraskade verkligen mig i smak, jag som annars inte ens gillar svamp. 

Det jag däremot kan sakna med Keldas färdiga såser är att dom inte finns i större förpackningar till en stor barnfamilj. Som det är nu måste en barnfamilj köpa flera små förpackningar vilket i sin tur blir dyrt. I och med det så gissar jag att barnfamiljer skippar att köpa hem dessa goda färdiga såser. Kelda behöver inte göra alla såser i stora förpackningar, utan välj ut dem som är populärast. 

Till er läsare: Ge Keldas pastasås med smak av portabellosvamp & ost en chans...ni kommer gilla den. 

//Jenny


Moster x 4

I fredags klockan 09.30 föddes en flicka och jag har som sagt blivit moster igen :) RSS 2.0