Panchi

Solig söndag och mild temperatur i solen iaf. Jag och Shira var ute en vända på förmiddan och vinkade av grabbarna som skulle ut på en tur. Jag har tassat runt här hemma och grejat på lite. Måste säga att de här har varit en av de skönaste helgerna på länge. Igår kväll avslutade jag och syster kvällen med en skotertur. Riktigt skönt och idag har jag endast gjort som jag velat göra. Har till och med hunnit skriva brev till min fina brevvän på 75 år. En riktigt härlig krutgumma. 

I torsdag var jag iväg och tatuerade mig. Svårt att förklara vad det är, en delfin fast ändå inte. Delfinen har ett namn...Panchi. Är svårt att fota baksidan av sin kropp så jag tänkte jag skulle be Johan hjälpa mig nått tag. Därför har det dröjt mina kära vänner som väntar på bild, men jag lovar att det kommer. 

Strax dags att bege sig, tänkte jag skulle hinna förbi en postlåda också så att brevet kommer iväg. 

//Jenny

Nybakad kladdkaka

Lördagkväll eller natt kanske man kan säga strax. Jag råkade somna till på soffan typ 30 min tidigare ikväll, vilket betyder att jag är jättepigg då jag egentligen borde vara trött. Har iaf så mycket energi nu på nattkröken så jag ställde mig och bakade en kladdkaka. 

Sambon är på annat håll ikväll så jag och Shira har haft så kallad egentid. Fastnade i tv:n nu då Mammas Pojkar visas. Ska strax bege mig in i duschen om jag orkar, annars får de bli morgondagens projekt :p 

//Jenny 
Lördagens planer

Äntligen fredag och jag riktigt längtas till i morgon bitti, då jag kan ligga i sängen länge, mysa under täcket och lyssna på ring så spelar vi. Skulle nog om de är riktigt kallt ute ligga kvar i sängen och även lyssna på melodikrysset. En annan möjlighet är att jag flyttar mig från sängen till soffan och myser där under täcket. Finns många valmöjligheter. 

//Jenny

The most beautiful eyes

Kylig och frisk morgon, med solsken som följd på de. Lite synd att solen aldrig kan skina då det är normal temp. Till min glädje såg jag att det ska bli solsken och endast -9 på lördag. Hoppas verkligen att det stämmer så vi kan spendera dagen ute. Först och främst ska jag ha sovmorgon till åtminstone 09.00, efter de är jag redo för en dag fylld med sol (hoppas). 

The most beautiful eyes

//JennyStand by me...Lemmy

Sitter nöjd i soffan efter en halvtimmes snöskottande ute, lyssnar på Lemmy med låten Stand by me. Kan vara en utav de bättre tolkningarna jag hört...eller ja jag gillar rösten. Trodde jag inte att jag skulle säga men under kan ske. 

Snön kom som sagt med besked. Igår var vi ute och åkte skoter och grillade korv i ca 5 tim. Säsongen är äntligen igång och första turen för säsongen är gjord, även första fastkörningen :p Tur Johan var förutseende och kom till undsättning. Älskar den här årstiden. 

Ni som känner mig vet att jag älskar och BEHÖVER saker att se fram emot. Igår hände något som verkligen får mig att längta framåt. Det är något som vi båda längtar efter och verkligen behöver ;) 
Dessutom idag hände en till sak som får mig att längta än mer, men vänta är ju inte precis något som jag är ett stort fan av. 

//Jenny

Snööööö

Snö snö och åter snö :) Är det inte härligt så säg. Hoppas verkligen att det fortsätter snö såhär några dagar till. 

Dagarna rullar på och snart är det redan mitten av januari. Står inte på föränns våren kommer, men hoppas att det dröjer. Vill ha snö och kyla länge så man verkligen får njuta av sina intressen. 

Avslutar detta snöiga inlägg med att bjuda på en bild utav mina fina plåtburkar som jag är så nöjd med. 

//Jenny 
Inredningsstil?!?!

Julen har nu dansats ut här hemma. Var tänkt att jag skulle göra det från tidig morgon igår, vaknade tyvärr med huvudvärk så första delen av dagen spenderades i soffan. Vid 13 tiden kom jag igång och rätt vad de var så var det mesta gjort. Det blir så tomt men ändå ljust och fräscht. Avslutade det hela med att placera en bukett tulpaner på bordet. 

Det roligaste med att städa undan julen är att få plocka och ändra på alla detaljer som ger hemmet sin karaktär. 
Möblerade om på hyllan i köket och blev riktigt nöjd. Lagom blandning av gammalt och nytt. Vill inte ha enbart nytt eller gammalt utan en lagom blandning av både och. Många diskuterar vilken inredningsstil dom har och i samma stund får jag frågan vilken jag har!?!? Ja om jag det visste brukar jag tänka. Vad kan man kalla min stil? En salig blandning skulle jag kalla den. Nej då men jag anser att jag inte har någon speciell stil utan har det jag gillar oavsett stil. 

Apropå stil och inredning. Har tre stycken reklamskyltar från en tid då jag inte bodde i denna lägenhet, då jag inte ens var född. Iaf så skulle jag vilja ha dom framme, på någon vägg. Vet dock inte var eller hur. Ska man rama in dom? Ska dom inte hängas upp? Ska dom ställas och luta mot väggen? Får klura vidare tills jag kommer på nå. 

//JennyStädar bort julen

Torsdag den 7/1 och nu är officiellt alla helger över. Ja imorgon är det ju helg fast vanlig helg, men alla julhelger är över. Därför påbörjade jag operation städa bort julen idag. Har visserligen bara hunnit köket och hallen men ska snart ta tag i sovrummet. Tror inte jag hinner så mycket mer innan Johan slutar, men då kan vi ta vardagsrummet tillsammans. Kommer bli tomt när granen åker ut men ändå skönt. Det kommer bli luftigt och ljust. Som alltid när man ska tillbaka med alla "vardagsgrejer" så är det alltid nån lampa som inte fungerar, så jag antar att det blir en sväng förbi ICA ikväll. 

Nu kan jag inte sitta här längre utan måste fortsätta så jag blir klar nån gång. 

//Jenny

Gott Nytt År

Vill önska er alla ett Gott Nytt År
Nu har vi ett helt nytt år framför oss att göra något bra av. 

( Bild från Kap Verde ) 
//Jenny

RSS 2.0