Hej Hopp

Sitter i soffan som en trött pensionär...skulle drista mig till att gå ut på krogen en onsdagkväll för att lyssna till Red Roxx. Var år och dar sen jag var ut på krogen och ännu längre sen då jag var ut på en onsdag. Så ikväll passade jag på...vet ni, klockan 00.00 gick ja hem. Så nu sitter jag här i mina mysbyxor ( återigen ) och bara längtas till att få hoppa i säng. Anledningen till att jag inte lagt mig än är för att jag måste tvätta bort sminket och det orkar jag inte just nu :P Det är höjden av lathet de. 
Har iaf haft en superkul kväll tillsammans med M och sedan ick vi sällskap av L. M är en sån härlig människa så jag hoppas verkligen att vi kommer umgås oftare. Vi är så lika på nått sätt, samma åsikter och samma tänk. Så ja, vi har redan hunnit planera in en till krogkväll...i Bollnäs. Så vi får väll se om vi klarar av att vara vaken längre den gången isf. 
 
Borde hoppa i säng så att jag kan vakna i skaplig tid imorgon. Har tänkt att jag ska ta tag i brevskrivningen imorgon. Har en brevvän som är 75 år och bor på annan ort, har varit duktig tidigare att svara i tid och så men nu har jag dröjt i snart 2 veckor. Tycker inte om att vara sen med svar jag, så jag måste ta tag i det. 
 
God Natt 
 
//Jenny
 
(Klicka på bilden för att få den större)


Midnatt

Om 3 minuter är det midnatt och jag borde ligga i sängen för längesen. Är trött men har ändå inte ro i kroppen att hoppa i säng =/ Borde verkligen sova men vad gör man då. Väntar på att badrummet ska bli ledigt så jag kan borsta tänderna innan jag hoppar i säng. Förhoppningsvis hinner jag somna innan huvudet landar på kudden.
 
Om 1 vecka dimper fina Malin ner i Edsbyn igen och stannar några veckor =) Det gillas starkt och jag hoppas att vi hinner hitta på en hel del. Hon ska bland annat få en present som jag beställt till henne, frågan är dock om hon kommer att uppskatta den =/ Hon kanske inte alls gillar den, det får jag ta isf. Hoppas att hon så småning om kommer att uppskatta den iaf. Håller tummarna. 
 
//Jenny

Hallå...vädret!?!?!?!?!?

Ännu en dag till enda och jag har precis sjunkit ner i soffan i väntan på energi till att hoppa in i duschen. Har hunnit röja i köket och nu sitter jag med öppen balkongdörr och känner hur det fläktar skönt. Känner att just nu hade jag velat varit och gjort nå kul, men energin ska räcka till imorgon också så det känns som att sängen är väldigt lockande just nu, fast först vill jag nog landa ett tag i soffan. 
 
Börjar få lite panik över håret...börjar kännas otroligt långt och när det blir långt ( långt i mina mått mätt ) så är det väldigt svårstylat. Har inte klipptid föränns efter midsommar!!! Jag känner att paniken kommer ju mer jag tänker på det =/ Finns inte så mycket annat att göra än att vackert vänta tills den 22:a. Kanske kan ta Johans hårklippare och raka håret lite själv eller om jag tar och leker lite med saxen i huvudet :P Haha nej då ingen fara, jag ska vänta. 
 
Igår strålande sol och idag mestadels regn =/ För min del har det inte gjort så mycket då jag iaf tillbringat större delen av min vakna tid inomhus idag...imorgon hoppas jag på lite sol, men tror dock att så kommer inte fallet vara. Har för mig att det skulle bli regn imorgon också. Blåser gör det iaf riktigt rejält just för tillfället. Regnar det inte så stormar det...eller både och. Kan inte vädret ta och bestämma sig. Är så svårt att veta vad man ska ha för kläder på sig när man t.ex. ska vara ute. Mycket bättre med vinter och minusgrader...då finns det bara en sorts kläder att ha på sig ;) Ni kan aldrig gissa vad :P 
 
Försöka hitta nå att kolla på innan ja hoppar vidare in i duschen.
 
//Jenny

11 år

Första veckan i Juni går snart mot sitt slut och det är bara 2 dagar kvar. Tänk att det redan är Juni. Jag tycker att jag inte hinner med någonting då det hela tiden är en massa som ska hinnas med. Denna vecka trots en massa ledigt så har jag inte hunnit nå tycker ja. Vädret har varit grått, trist och soligt ibland, men kallt. Så äntligen idag blev det en varm dag. Solen har visat sig hela dagen och det har varit riktigt skönt. Så skönt att man till och med kunnat cykla utan jacka för första gången på väldigt länge. 
 
Jag känner att en viss abstinens börjar infinna sig hos mig...fiskeabstinens. Är 1 vecka sen jag fiskade sist och drog då upp en abborre på ca halvt kilo. Första stora abborren för min del. Nu vet jag att jag kommer förmodligen inte kunna fiska föränns på söndagkväll, men då såg det ut som att det skulle kunna bli regn...så min fråga är...när ska jag hinna??? Inväntar lite nya grejer som förhoppningsvis kommer på måndag så jag har någonting att se fram emot iaf. Eller ja, jag vet att väskan borde komma, men sen som vanligt då jag beställer nå så fanns inte alla varor hemma så det skulle dröja innan dom kunde skicka. När jag mailade tillbaka så sa dom att jag skulle få vänta max 1-2 dagar innan varorna kom in i lager igen och det borde ha varit idag, vilket i sin tur borde innebära att dom skickades idag...men då jag ej fått mail om det så antar jag att dom inte är skickade. Jag blir galen ibland. 
 
Studenten här i Edsbyn idag och dom hade verkligen vädret på sin sida. Det fick mig att tänka efter hur många år sen jag själv tog studenten. Det är hela 11 år sen :D Vart har tiden tagit vägen?? Så som mitt liv såg ut då ser det verkligen inte ut nu. Det hinner hända mycket på 11 år, och hur man utvecklas som person. Jag är glad att livet tog en vändning under dessa 11 år och att det skedde en massa nytt och bra för mig. Att jag bland annat träffade den finaste människan som jag någonsin träffat <3
 
Balkongen står öppen och det är sommar i luften...iaf för en dag :P 
 
//Jenny
 
 

RSS 2.0