Shoppingsugen

Fick ett så enormt sug efter att åka och shoppa....kläder. Helt olikt mig, eftersom jag för de mesta shoppar möbler och inredningsprylar, men så plötsligt händer de. Har dock lovat mig att jag inte ska försöka shoppa så mycket nu innan den 12:e november. Händer då?? Hemlis ;) Gjorde ett försök att inte shoppa i onödan förra året, men de gick inge vidare. Så ja gör nytt försök denna gång. Visst, är de nå nödvändigt så som strumpor och underkläder så är de klart att jag kommer handla, men jag ska åtminstone försöka att inte handla kläder i onödan. Hejja dig Jenny. 
Suget att shoppa kvarstår så frågan är hur länge ja kommer hålla mig denna gång??? För ja vet att jag inte kommer klara at köpstoppet, är värdelös på sånt :P Men jag ska ta en dag i taget och för varje dag som går utan shopping så ska jag klappa mig själv på axeln och le. Kämpa kämpa kämpa!!
 
//Jenny

Linsell

Ja då var vi hemma igen efter några härliga dagar i Linsell. Åkte i torsdags vid 16-tiden och kom hem 21.45 till lägenheten. 

Fredan satt jag och Shira och myste ute medans dom andra var ute och åkte skoter. Solen var ej framme, men de var underbart iaf. Premiärgrillning blev de iaf :D Gjorde även ett besök på Vemdalsdesign...givetvis kunde ja inte låta bli att shoppa. 

Lördan sken solen och de var hur underbart som helst. Grabbarna var ute på långtur med skotrarna, jag och Jossan tog en sparktur efter Råndalsvägen med Shira. Perfekt sparkföre. Blev även grillat denna kväll. 

Söndan sov vi till 8 på morgon, skönt med sovmorgon. Sedan kolla vi på Nyhetsmorgon och tog de lungt. Blev brunch sen med en massa gott samt kolbulle :) Drog på oss skoterkläderna och tog en tur upp på fjället. Hade inte tänkt åka nå ja pga ryggen, men kunde inte hålla mig. Åh ja ångrar inte turen en sekund. Efter nån timme åkte vi tillbaka, börja packa ihop och städa. Lastade skotrarna och åkte sedan mot Sveg där vi käka på Knuten. Tankade och åkte sedan hemåt. Höll på å krocka med renar å som bara dök upp från ingenstans, men vi klara oss. Så 21.45 kom vi hem till lägenheten. Packade in allt och sedan duscha vi å hoppa direkt i säng. 

Nu har ja lunch och drömmer mig tillbaka. Slutar 15.30, så då är de väll bara att åka hem å ta reda på all packning. Orkade inte göra de igår kväll. 

Lägger upp en bild på mig och Shira. Kommer fler bilder sen då ja sitter vid datorn hemma. 

Imorgon ska ja äntligen klippa mig :) Ska bli sååå skönt. 

//Jenny 
Hej då Edsbyn - Hej Härjedalen

Jaha då var de dags att packa resväskan igen...känns som om vi de närmsta veckorna inte gjort annat än packat i, packat ur väskan. Nu är de åter dags :p Denna gång bär de av till Linsell/Härjedalen. Inväntar bara på att sambon ska bli klar så vi kan åka. Shira och ja har varit klar sen strax efter 13.00 vi =) Inte alltid som jag är seg att packa. Denna gång var de gjort på 30 min :p

Hoppas på solsken över helgen, men ser inte lovande ut. Inte surar ja för de...får ju komma bort från byn ett tag iaf. 

Nä jaga på J så vi kommer iväg...vill ju ha Sibyllamat nu helst nyss ja :p 

Bye Bye Edsbyn, Hello Härjedalen
//Jenny

Längtan

Nästan så jag inte törs säga de, men benet har varit på min sida ikväll. Antar att de är tvärtom imorgon. 

Idag/kväll är en sån dag så jag längtas efter så mycket. Längtar till utlandet, längtar efter syskonbarna, längtar efter sambon, längtar efter Shira, längtar efter morfar. Ja en massa mer kan ja räkna upp. Vissa dagar längtar man extra efter en massa. 

Vill inte gnälla för mycket, men känns skönt då jag har lösen på den så jag vet att endast en liten skara kan läsa. 

//Jenny

Yxa till benet

Tisdagkväll och jag är trött, tröttare tröttast. Ischiasen gör sig påmind ikväll. De strålar och värker ner i benet. Ibland funderar jag på om de inte är lättare att ta en yxa och hugga bort benet =/ 
De blir ju inte bättre av att gnälla, men de känns lite lättare. Här på bloggen kan och får jag gnälla hur mycket jag vill...eller?? 

Längtas till ja får krypa ner i sängen och mysa med mina älsklingar. Imorgon ska jag ta en välbehövlig sovmorgon :) Bara slappa och lyssna på radion. De är myspys riktigt de. 

//Jenny

RSS 2.0