70 dagar

Om 9 timmar är de 2015 :) Jag firar de nya året med en 70 dagars utmaning som ploppade upp på Facebook. En utmaning som består av att under tiden 1 Januari - 11 Mars inte äta nå godis,snacks,läsk eller bakverk. Borde man väll klara??? Iaf så ska jag försöka...kul att utmana sig själv och andra. Sök på 70 dagars utmaningen på Facebook så ser ni. Är markerat som ett evenemang där. Hoppas fler hakar på...å då menar jag främst er läsare. För hur svårt kan det egentligen vara? Gäller ju bara 70 dagar. Är väll bara att äta frukt ist :p 

Hejja Hejja
// Jenny

Firestone

Om nästan 25 timmar är det nytt dygn, ny månad och framför allt nytt år....2015. Undra vad detta år har att erbjuda? Jag har en massa mål som jag ska försöka infinna. Sen får vi väll se hur det blir med de, men försöka går ju =) Jag vet iaf hur jag ska inleda det nya året eller kanske ska säga fira in. Blir en nykter nyårsafton. Det är inte värt att dricka alkohol för att sen må som man gör dagen efter. En hel dag blir liksom förstörd. Så jag håller mig till det alkoholfria alternativet. 
 
Så vad har jag gjort dom senaste dagarna då? Ja eftersom det har varit -25 för det mesta så har jag inte gjort så mycket än varit inne och korta stunder ute. När vädret har tillåtet så har det blivit en och annan skotertur så gott de gått. Nu är det helt plötsligt regn, is och plusgrader =/ Så jag vet inte ja...känns som artt kvällens skotertur är den sista för denna säsong. Tror faktiskt inte att det kommer komma någon mer snö om jag ska vara helt ärlig. Vill inte låta allt för pessimistisk, men så tror jag iaf. Hoppas att det blir motsatsen. 
 
Har ni förresten hört låtenn Firestone med Kygo?? Om inte så lyssna...riktigt skön och härlig låt. En låt som gör att man får mycket gjort...iaf jag :D 
 
Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt...varit ute med Johan och plogat, diskat ( eller diskmaskinen ), tvättat en massa, ute på kvällskvisten med Shira och åkt skoter, druckit kaffe i skoterstugan och sen avslutades det hela med ett besök hos mamma. Så nu sitter jag här och väntar på att duschen ska bli ledig. Sedan får sängen sällskap då de är dags att natta. 
 
Klurar hur min årliga årskrönika ska bli?? Ska jag göra som vanligt...med månad för månad och summera det bästa av varje månad?? Eller ska jag summera det hela med bilder?? Eller ska jag göra en kombo?? Överlåter det åt er läsare faktiskt...släng in en kommentar hur ni tycker..annars så får vi väll se. 
 
Kanske dags att sluta svamla och komma med något vettigt?!? Avrundar ist 
 
//Jenny

God Jul

Vill passa på att önska alla mina kära läsare en riktigt God Jul. Hoppas att ni har de toppen och äter riktigt mycket julmat, öppnar många julklappar och myser med era nära. Det är precis vad jag ska göra nu. Å kan ni tänka er...de blev en riktigt vit jul, med mer på väg :) 

//Jenny Kan nån bestämma åt mig!?!?!

Fredagkväll och julskyltning i Knåda. Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska dit eller inte...har 45 min på att bestämma mig. Imorgon är de glöggkväll för grabbarna...åh jag kan även där inte bestämma mig om jag ska vara i Knåda eller inte på kvällen. Skulle vara mysigt att vara hemma och mysa med älsklingsvovven också. Visserligen ska hon med till Knåda om jag ska dit,men skönt att vara hemma bara hon och jag också. Kan vi ta en skön julig kvällspromenad. Fast å andra sidan kan jag ju göra de i Knåda också :p Velig till tusen. Tänk om nån kunde bestämma åt mig. 

En sak som är säker är att sommarens första aktivitet är bokad. De blir en hel helg i Stockholm med hotell, slottsmys och en massa annat. Grabbarna avslutar de hela med AC/DC konsert medans jag å sis roar oss på annat håll. 

Om 5 dagar så är de julafton...snart nytt år och nya möjligheter. Undra vad 2015 har att erbjuda. Ska börja klura på den årliga årskrönikan också. 

//Jenny

Goder Morgon

Meeen vad gör jag vaken nu??? Jag som är ledig å allt. Ja, jag vet..vaknade vi 06 i morse och kände mig superpigg. Så jag tyckte jag lika gärna kunde kliva upp. Tog täcket med mig och la mig i soffan. Det är så skönt att ligga i soffan under täcket, se på nyhetsmorgon och snegla på granen med alla paket =) Ja, jag har lite konstiga ideér ja. Så nu sitter jag här och funderar på vad resten av dagen har att erbjuda. Inväntar på att systeryster ska svara på mitt sms, om inte så blir de nog en promenad. Snön har ju äntligen kommit ( dock inte mycket) så nu är de åtminstone vitt på marken. 
 
//Jenny

Ja, jag lever =)

Ja, jag lever...fastän det imorgon är 2 månader sen jag uppdaterade bloggen. Vart har tiden liksom tagit vägen? Vad har hänt under dessa 2 månader?? Ja, bland annat så har vi varit på Gran Canaria 1 vecka, bara jag och Johan. Väldigt skönt att komma iväg och bara rå om varandra. Vi flög dit 13:e November och jag fyllde 29 den 14:e, så ja jag kan med lätthet säga att det var min bästa födelsedag någonsin, hitills. Dricka drinkar, sola, bada, äta gott, vara med den man älskar och dessutom 500 mil hemifrån...vad mer kan man önska sig?? Shira fattades oss givetvis..men vet att hon hade de jättebra hemma hos Mormor tillsammans med Cilla. 
Kommer en längre redovisning av veckan nått tag framöver. 
 
Ikväll ska vi klä granen, har väll aldrig klätt julgranen på lucia...men när ska man annars hinna?? Då får man ta de då tid finnes. 
 
Over and out
 
//Jenny

RSS 2.0