....

Varför går dagarna så jättesakta nu helt plötsligt? Ett tag tyckte jag det gick fort men inte nu. Känns som om det har stannat av. Imorgon är det exakt 2 veckor kvar vilket känns jättelänge. Jag vill att det ska vara våran tur nu, helst nyss. Jaja, bara att vänta. 

//Jenny


16 dagar

Tänk att vara lediga tillsammans på en vardag fast helgdag om det ska vara riktigt. Vädret varierar men skönt att inte känna press på att behöva vara ute om det hade varit strålande sol. Ligger i soffan och sneglar på en bok jag plockade fram tidigare idag...Svenska slott och herrgårdar. Kul att se vad som finns att upptäcka i detta avlånga land. 

16 dagar kvar och lugnet infinner sig...eller jo visst är jag kanske lite stressad. Är lite småideer som inte är skapade/inköpta och det stressar mig lite. Vi var och spanade in lokalen i tisdags...så nu vet vi hur vi ska möblera och greja. Skönt att veta att det finns plats för de saker vi tänkt. 
//Jenny


Sooool

Vilket väder :D Från att vara kallt och trist med inslag av både snö och regn till detta underbara väder. Nästan inte ett moln på himlen, solen steker...you name it. För första gången i år har jag dragit på mig kortbyxor och en tunn kortärmad tröja. Hoppas verkligen att detta väder håller i sig, är ju så underbart med all grönska. 


//Jenny


19 dagar

19 dagar kvar!!! Vart har tiden tagit vägen? Tyckte det var nyss som vi gjorde det officiellt och folk kom med spydiga kommentarer som att oj vad tidigt ni är ute m.m. Ja vissa kanske behöver 1 år på sig att planera. Nu är det iaf nära och det mesta är klart tack vare att vi haft över 1 år på oss att planera. Jag tänkte för ett tag sen att oj vad det gått enkelt men det är väll nu vi börjat möta sura miner, eller egentligen har vi väll vetat om det under hela planeringen. Tyvärr verkar det vara småbarn vi har att göra med när det gäller vissa människor. Det är ett fåtal människor som tydligen är mycket sura för att dom inte är bjudna. Detta gäller en del av släkten och sen några andra som jag fått höra på omväger att dom är putt för att dom inte fått ett inbjudningskort. Tyvärr måste man välja bort några för att pengarna är inte oändliga. Det finns vissa som jag inte vill ha där också. De sistnämnda verkar iaf inte ett dugg intresserade eftersom dom inte frågat en enda gång hur det går etc. Jaja, det är väl bra så att ende inte kan bete sig. Det finns även människor som är bjudna som tjafsar, ja jag tänker inte lägga mer energi på detta. Dagen blir som den blir, men visst blir man ledsen. Som jag sa till sambon här om dagen...ska det inte vara roligt att planera bröllop? Såhär i efterhand så kanske det varit enklast att smitit iväg utomlands och gjort det. 

Jag ska givetvis inte glömma de underbara människor som faktiskt glädjs åt oss och verkligen engagerar sig och hjälper oss. Det finns två stycken som är riktiga hjältar i detta med bröllopet och planeringen. Ni två är guld värda. 
Nog ältat om detta...dags att göra lite nytta här hemma. 
Om 19 dagar är vi herr och fru <3
//Jenny


35 dagar

Idag är det 35 dagar kvar till den stora dagen. Det enda som ska fixas nu är vattenfast mascara och duk till borden. Har idag kunnat bocka av foundation samt servett/näsduk till J. 

Sitter just nu på hotellrummet i Stockholm. Jag och Jossan har sprungit runt på stan och shoppat, sen fick vi nå ryck och åkte till Mall of Scandinavia. Blev lite shopping och drinkar där innan vi åkte tillbaka till hotellet. Grabbarna är på Kiss konsert på Tele2 Arena, så vi får se när dom dyker upp. Sitter och försöker vila upp mina trötta fötter så att dom orkar med mer shopping och slottet imorgon. 
Ska ta och knata över till Jossan och se vad hon gör, sen ska jag unna mig en lång varm dusch innan sänggående. 
//Jenny


RSS 2.0