Beating Heart

Ja, vad ska man säga om vädret egentligen??? Ena stunden snöar de, andra stunden regnar de och allt detta samtidigt som de blåser väldigt kalla vindar. Inte kul, men är väll en massa nederbörd som ska ner så lika bra att de kommer ner nu. Jag och Shira trotsade vädret idag och tog oss en promenad i regnet och blåsten. Som någon sa en gång till mig...de finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Så ja klädde mig varmt och så gick vi...gick alldeles bra. Skönare att promenera i dåligt väder än när de är soligt och varmt. Blir bara jobbigt då. 
 
Fick nå ryck när jag kom hem och skulle bara plocka ihop lite och göra ordning i skafferiet. Slutade med att jag rev ut hela skafferiet och skurade de invändigt. Sedan gick ja över på kryddskåpet/fläktskåpet ovanför spisen. Så nu är jag nöjd med ordningen som råder =) Hoppas bara att de håller sig så ett tag =) 
 
Förresten...vet ni...?? Jag har vunnit mig en Dolce Gusto + en massa kapslar =) Kul att man vinner någon gång ibland också. Så nu är denna kaffeböna nöjd och glad ;) 
 
Lyssnar på Beating Heart med Ellie Goulding...skön låt. Lyssna om ni inte redan hört den. 
 
Från promenaden tidigare idag 
 
//Jenny 
 
Ps: Nu snöar de för fullt =/ Fast de blir mest bara blött utavde 
 
 

Marknad, grogg och städ

Söndag och jag är seg idag. Först igår kuta ha runt på Rättviksmarknaden hela dan. Sen på kvällen blev lite party, men gav upp strax efter midnatt. I morse var ja uppe strax efter 08.00 och städade, tvättade och pysslade. Sen blev de en cykeltur med Shira. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Funderar om ja ska besöka systeryster. Se hur ja gör...är lite småknepig i magen så ja vet inte om ja vill ut och ränna. Rätt skönt att ligga i sängen å lyssna på musik, har ju liksom varit i farten sen i morse :p

//Jenny

RSS 2.0