Fru Nordlund

Tänk att det snart har gått 3 veckor sedan vi gifte oss, att jag numera kan titulera mig Fru...Fru Nordlund. Dagarna innan var bråda med förberedelser i lokalen men jösses så fint vi fick till det. Hade aldrig klarat det utan all hjälp. På fredagkväll dagen innan blev vi inte klara föränns ca 23.30, väl hemma kom vi på att vi inte ätit något sen frukost. Det var bara att göra middag mitt i natten. 

Somnade ganska så omgående men vaknade 05.30 och var klarvaken. Låg kvar till 06.30 ca sen hoppade jag in i duschen. Klockan 08.30 skulle vi köra upp maten och sen var det bara hem och invänta Jossan och Tobbe. Klockan 10.00 bjöds det på champagnefrukost hos Maja som även skulle sminka mig och lite andra förberedelser. Det var oerhört mysigt. Klockan gick väldigt snabbt och vips så var den 14.00. Då var det bara att börja rulla upp mot Mattsmyra. Påväg upp var jag så oerhört nervös, det bara bubbla i hela kroppen. Väl framme gjorde vi en driveby för att se om gästerna börjat röra sig inåt. Väntade i skogen ett tag och sen var det dags att släppa av Jossan. Vi väntade i bilen med Tobbe ett tag till. När det var 5 min kvar gick vi mot kapellet. På trappen väntade Jossan och Felicia som var våra tärnor. Kyrkklockan började ringa och det var dags. Kära nån vad jag var nervös. Vigseln gick bra och Johan hade ordnat världens romantiskaste överraskning...Daniel, Ajen och Hasse framförde Hold on to my heart av w.a.s.p på akustisk gitarr. Jag hade kunnat hålla mig från tårar, men då brast det. Det var så vackert. Vilken överraskning. 
Efter vigselns slut gick vi ut och smet runt in i sakristian i väntan på att gästerna gått ut, då kunde vi gå ut igen och ta emot alla gratulationer. Jag blir så rörd av att det var så många som var där och lyckönskade oss. Efter att gästerna börjat rulla ner mot byn igen så fotograferade vi oss. Sedan hade Jossan och Tobbe överraskat oss med att ordna fintransport från kyrkan. Det var verkligen skönt att få en stund för sig själv i bilen påväg mot festen. 
När vi rullade upp mot Hällstugan så var alla gäster där. Det minglades, skålade i champagne och maten dukades fram. Sedan rullade det på med mat och tårta. Tårtan var verkligen Top notch...så himla perfekt och vad beröm vi fick för den. Festen höll igång till 03.00 innan vi kunde rulla hemöver. Tror klockan var närmare 04.00 innan vi kom hem. 

Dagen var så himla perfekt på alla sätt och vis. Det regnade fram tills dess att vi klev ur bilen men sen fick vi inte en regndroppe på oss på hela dagen/kvällen. Vi har fått så mycket positivt från folk som var på festen att det var då himla lyckat. Superkul att det vart succé. Utan Jossan och Tobbe hade vi aldrig klarat av detta, ni är underbara. Tack till svärföräldrarna som hjälpte till med lite av varje och tack Daniel och Stina som hjälpte till och städa dagen efter. Återigen Jossan och Tobbe...ni är guld värda. Tack Maja för den underbara dagen och makeupen. 

Tack alla som delade vår dag och för alla underbara presenter. 

Vi är så nöjda :) 

Det var allt i korta drag, bilder delar jag vid ett senare tillfälle. 

//Fru Nordlund


RSS 2.0