Ingen bebis

Några veckor sen det blev ett inlägg (bortsett från buzzadorinlägget). Har väll inte hänt sådär jättemycket förutom att jag tror att jag numera förstår hur gravida kvinnor har det med sina foglossningar. Det känns som om min rygg ska gå av mitt i tu i ländryggen vilket i sin tur gör så att hela bäckenet smärtar och värker som om det också håller på att gå av. Känner mig som en vaggande anka när jag går. I hopp om att pillrena ska hjälpa så sitter jag i soffan och försöker tänka bort smärtan. 


I helgen har vi haft Lea här. Mysigt att ha henne här medans hon fortfarande vill umgås med moster :) Snart är hon för gammal och tycker säkert att moster är töntig ;) Nej då...jag kommer alltid vara den coola mostern :D På eftermiddagen körde vi henne till mamma så att hon skulle hinna umgås med mamma (hennes mormor). Mamma skulle sedan skjutsa hem henne till Dalarna. Tyvärr kom det ingen bebis i helgen :( Men vi ser fram emot kommande veckan och håller tummarna till att bebisen vill titta ut då. 

//Jenny


L'or Espresso

Jag har fått äran att buzza kaffekapslarna L'or Espresso. En kaffekapsel i otroligt snygg design, vilket jag tror är viktigt eftersom jag som kund fastnar för en produkt genom att se förpackningen först och sen läsa på om innehållet. Jag älskar produkter med snygg design. Smaken var inte helt fel den heller. Jag hade dock önskat lite mer styrka i kaffets karaktär och lite mer beska som eftersmak, men annars var det över förväntan faktiskt. 


Som buzzador får jag vara med i olika kampanjer och testa olika nya produkter som jag sedan skriver recensioner om innan det är dags att göra en slutrapport. Som buzzador får jag chans att berätta för personer i min omgivning om alla dessa olika produkter. Jag tycker det är spännande att vara buzzador, att få chans att testa produkter som jag annars kanske inte alls hade testat. Så ta steget du också och bli buzzador :)

//Jenny


Överraskad

Gråmulet denna tisdag och det känns som om det skulle kunna bli regn. Jag hoppas att det fortsätter vara lika mulet resten av kvällen, hade hoppats på att hinna putsa fönstrena i köket ikväll om mina nya gardiner hinner komma. 


Igår var vi iväg hela jobbgänget och åt pizza/sallad i K stuga. Trevlig kväll med firande av M kommande 60-års dag. Jag blev överraskad och fick en så vacker bröllopspresent. Jag och J som pratat om att vi skulle ha skaffat ett sånt sett, men har vi ett :) 

Efter vi varit där så åkte jag och J raka vägen till gymmet. Skönt att röra på fläsket. Fick lite tips så att jag ska klara av löpningen på bandet hädanefter utan att få ont i benhinnorna. Imorgon kväll hade vi tänkt köra ett pass och jag ska då prova på fria vikter med handledning av J. Har aldrig provat så det ska bli spännande. 

//Jenny


Satsa på dig själv

Igår kväll blev det ett välbehövligt gympass. 

Körde crosstrainer 3 km, träna mage, bröst och lår samt avslutade med 3 km intervall...varvade rask promenad med löpning. När jag kom hem var jag så skönt slutkörd att jag knappt orkade stoppa nyckeln i dörren. Älskar att pressa mig själv och testa mina gränser. Jag orkar och klarar av mer än vad jag själv tror. Det är så att jag längtar till imorgon och ett efterlängtat pass igen. 
Träning får mig att må bra på så många sätt...både fysiskt och psykiskt. 
Fler borde upptäcka känslan att satsa på sig själv och sitt välmående. 

//Jenny


Tjejmilen 2018

Jösses vad har jag gjort??? Jo, jag har anmält mig till Tjejmilen 2018 :) Jag älskar att ha mål, saker att göra saker inför och ha något att se fram emot. Nu har jag ett mål med träningen, jag har något att träna inför och jag har något att se fram emot. Nu är jag ännu mer sporrad att stå över allt onyttigt, dra iväg mig själv till gymmet samt att träna på tekniken att kunna jogga/löpa. 

Jag har ju faktiskt anmält mig för många år sen, men den gången fick jag så lov att stå över pga hälsoskäl. Nu har jag chansen att med hjälp av gymmet bygga upp min kropp inför detta. 

Hejja mig

//Jenny RSS 2.0