Vuxenpoäng

Där kom förkylningen som ett brev på posten. Jag är inte snorig, men fryser öm i kroppen och allmänt hängig. Skulle kunna sova 24/7 känns det som men vem har tid med de? Hoppas att det ger sig snart så jag inte blir helt däckad...inge kul med de. 

Idag samlade jag lite vuxenpoäng genom att köpa mig mina alldeles egna första pepparkaksformar...heja mig :D Så på torsdag blir det pepparkaksbak. Tänkte även göra knäck då de är ett lugnande nöje. Går inte annat än att ta de lugnt då knäcken kokar ihop. No stress. 

//Jenny

1:a advent

1:a advent, regn och blåst. Inge vidare väder att besöka julskyltningen i, men vi gjorde ett tappert försök iaf. Var dock oerhört skönt att komma in i värmen igen och njuta av julstämningen som infinner sig här hemma. 

Känns som om jag har en förkylning smygandes i kroppen. Fryser inombords, olustig i kroppen och allmänt hängig och trött. Därför känns det som om en kväll i soffan är enda alternativet. Ljusen tända och magen mätt...återstår bara att vänta på sista avsnittet av bron :) 

//Jenny 
30 år

Jaha då har man hunnit fylla 30 år och jag tror att en och annan rynka har dykt upp :p 30 års dagen spenderades på 5 sjärnigt hotell utanför Afrikas kust med ca 10 tim flygtid ifrån Arlanda. Fruktansvärt varmt, helt underbart och mysigt. Jättefint hotell, god mat och dryck. Poolområdet makalöst coolt och allt tillsammans med bästa sällskapet. Kap Verde kan jag varmt rekommendera :) Bananer,kokosnötter och haj är något som blev vardag och spabehandlingar var superduberbra pris på. Så veckan får 5/5 trots det näst intill olidliga klimat däremellan (tänk er varmaste fuktigaste dan under rötmånaden gånger 10...då kan ni nog kanske föreställa er hettan). 

Igår hade vi 30-års kalas för släkten och det var trevligt. Nöjd med alla presenter och allt fika. Nu är vi tillbaka i vardagen (tror jag) och kivet rullar på. 

//Jenny RSS 2.0