Regn och tvätt

Idag är en sån där mysig dag då man kan vara inne med gott samvete. Regnet faller ner och det är gråmulet ute. Ett tag var det så pass mörkt att jag var tvungen att tända lyset här hemma. 

Idag är en sån dag då det passar ypperligt att tvätta. I väntan på att tvättmaskinen ska bli klar så ligger jag i soffan och kollar på tv. 

//Jenny


Semester

S E M E S T E R 


1 månad

1 månad som gifta :) 
Inte 20 längre

Har konstaterat att jag inte är 20 år längre...utan jag behöver verkligen mina timmar med sömn. Att vara uppe och skrota är inte min grej längre :p Kul var det så länge jag orkade vara uppe, men måste erkänna att det var skönt å komma hem också :) 


//Jenny


Bollnäs, båt och Kägelholmen

Livet rullar på som Fru Nordlund, mycket som ska ordnas. Bland annat var jag och Jossan till Bollnäs igår och ordnade ett nytt pass till mig. Vi var dock lite tidiga så vi hann med lite annat först också. Efter Bollnäs rullade vi mot byn via Eriksnäsbo och sen hamnade vi i Våsbo. Vi bestämde att åka och överraska min fina brevvän med ett besök. Alltid lika kul att träffa Lillemor, en riktig kruttant. Efter det hamnade vi på Erikshjälpen, Museet, Hembygdsgården och sen hos Farmor och Farfar. 

Idag hade jag tänkt att det det lite lugnare, men så blev det inte. Började dagen med att sova länge...vilket jag kände att jag var så värd. Efter frukost så blev det ett besök på Into. Har spanat in en klänning där ett tag, men aldrig kommit till skott och köpt den...men idag slog jag till och köpte den. 
Efter det cyklade jag till Farmor med 2 par byxor som behövde lagas, sen cyklade jag till Johan på hans jobb och pumpade cykeln för att sedan bege mig hemåt. Väl hemma fick jag äntligen chansen att sätta mig i solen ett tag och bara njuta. När Johan kom hem bestämde vi oss för att ta en båttur till Kägelholmen och fika. När vi kom hem hann vi med Sommar med Ernst, och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik/bloggar. 
Imorgon ska jag inte sova så länge hoppas jag, utan hade tänkt hinna med lite saker. 

God Natt

//Jenny


Poolhäng

Vilken underbar dag det varit idag. Började med att jag följde med Jossan till Hällbo i morse...tyvärr vaknade jag med världens huvudvärk, men efter att fått i mig treo gick det över efter ett tag. På vägen hem klurade vi på vad vi skulle göra ikväll. Tobbe är chaufför ikväll och Johan har spelning så vi funderade på att dra till Rättvik men var ändå inte jättesugen på det. Klurade vidare på vad vi skulle göra men bestämde oss för att svänga in till mamma och hälsa på eftersom Lea, Joline och Isac var där. 

Det slutade med att vi stannade heeela eftermiddan. Hade sån tur att vi blev bjudna på mat. Det blev en massa sol och bad i poolen och hundarna slappade i skuggan hela dagen :) Jättevarmt och skönt...en helt underbar dag. 
När solen slutade värme åkte vi hemöver, stannade och badade hundarna först, sen åkte Jossan hem för en ridtur och jag hamnade i soffan. 

//JennyRSS 2.0