Gröna fingrar ( eller en början iaf )

Onsdag och sambon drog iväg på möte. Jag är hemma och pysslar med mina små plantor jag, tänk om någon sagt till mig för 3 år sen att jag skulle tycka att det var roligt att så frön och se dem växa upp...då hade jag nog bara russkat på huvudet. Men tji fick jag, nu har jag satt tomatfrön, chilifrön och smultronfrön. Sedan ska jag så basilika, timjan, oregano och några andra örter. Det är så kul att sätta ett litet frö och sedan se det börja gro, det första lilla gröna som kommer upp i krukorna :D Så nu hoppas jag att jag ska kunna få lite egna tomater i sommar. Gäller det bara att jag kommer ihåg att vattna dom, för de är jag inge vidare på. Kommer ihåg så länge dom är små plantor, men sen när dom blivit stora så är jag otroligt dålig. Men nu är de banne mig skärpning Jenny. Tror jag ska ställa påminelse på mobilen så jag inte glömmer dom i sommar. 
Det var nån som sa att tomater ska ha oerhört med vatten då dom är stora, så om man åker bort i sommar så gäller de att ha någon som kan åka hit och ge dem vatten. Nån som känner sig manad?? :D Iaf klurar jag på om jag ska höra med hyresvärden om jag kan få ställa upp några pallkragar och göra ett eget litet land med typ sallad eller så. Borde väll inte vara nåra problem kan man tycka =) Fast å andra sidan vet jag inte om jag kommer komma ihåg att vattna om grejerna inte står på balkongen =/ Kanske ska nöja mig med tomater, chili, smultron och örter denna sommar. Så får de nog bli. Ja men visst ja...har ju ett olivträd också :D Det är på vinterförvaring hemma hos Farmor och Farfar, det är nog snart dags att hämta hem det också, tror det var i Mars om jag inte minns fel, då ska det komma ut ur sin vintervila.
 
Igår bestämde jag mig för att ta en rejäääääl sovmorgon. Bestämde att till minst luchtid skulle jag sova. Var så längesen jag sov så länge, sagt och gjort. 11,59 slog jag upp ögonen :D De kan man kalla timing ;) Efter de var de bara att skynda sig upp så jag hann göra lunch tills Johan kom hem för att äta, sen tog jag och Shira en promenad i plusgraderna. Kände då jag bara kommit några hundra meter att jag var alldeles för varmt klädd =/ Men var för lat för att gå hem igen och plocka fram en annan jacka. Jag är ju den filosofin att man ska svettas in våren ( om de nu är vår på g)...är nå gammalt som jag hört. Likaså så får man inte gå barfota ute föränns det är snöfritt i slalombacken :P De är också nå jag alltid gått efter. Men barfota inne får man gå året runt...därmed basta. Jag som avskyr strumpor. 
 
Plocka ur diskmaskinen och sen ivänta manligt kaffesällskap.
 
//Jenny
 
 

Fifty Shades Of Grey

Oj Oj Oj vilken film jag såg igår :D Fifty Shades Of Grey hade smygpremiär här i Edsbyn, givetvis var jag där. Hur kan man missa detta?? Iaf så hade jag höga förhoppningar från en början, men så efter ett tag så insåg jag att om jag har för höga förhoopningar så kanske jag blir besviken. Så jag tonade ner mina förhoppningar och gick dit med inställningen att man får ju iaf se själva Mr Grey in action ;) Åh såhär dagen efter måste jag säga att jag vart överraskad över filmen, den var faktiskt bra för att vara film. Annars brukar ju filmer gjorda efter böcker vara mycket dåliga och jag brukar bli besviken, men faktiskt så sitter jag här idag, sörplar på mitt kaffe och känner mig tillfreds med filmen. Vistt det är mycket som inte var med från böckerna, men i det stora hela är jag mycket nöjd. Så har ni inte planerat att se den så kan jag rekomendera den, men ni borde läsa böckerna först. Nu längtas jag till nästa film :D 
 
//Jenny

Familjedag ( Östanbäckens Skotersällskap )

Vill bara tipsa om en trevlig familjedag den 22/2 i Östanbäckens Skotersällskap och dess stuga i Knåda. Kom dit och umgås, köp lotter och ät kolbullar. Hoppas vi ses där =) 

//Jenny
Helgen i ord och bild

Söndag och helgen till enda snart, men vilken helg det varit :) Fredagen började med god mat och en massa slöande i soffan. 
Lördag skuttade vi upp tidigt då jag skulle iväg och shoppa medans Johan var på skoterträff. Jag hann med ett besök på Majas Café, Eriks, Lilla K och Mobackes tillsammans med en vän. Faktiskt handlade jag bara fröer och jord. Så nu ska jag driva upp bla tomater, smultron och chili. Även lite örter ska sättas. Avslutade iaf det hela med ett besök på Willys för att handla lite. På kvällen hade vi besök av dom bästa...åt tacos och kollade på världens hemskaste skräckfilm. 
Söndagen bestod utav sol och skoter. En perfekt dag med andra ord tillsammans med dom bästa :) 
Resten av kvällen tillbringas i soffan efter en god middag. 

//Jenny 
RSS 2.0