1:a Februari

Ny månad och vi går sakta men säkert åt rätt håll. Idag har det varnats med en klass 2 varning här i Hälsingland för stora snömängder. Känner mig dock lite besviken eftersom jag hade förväntat mig lite värre väder än vad det hittills varit. Det kanske hinner hända mer med vädret under kvällen. 

Har hunnit med en hel del idag. Bland annat har jag tillverkat egen citron och chiliolja. Den ska stå och dra ett tag så får vi se hur den smakar. Har även hunnit med att dammsuga, torka golven samt rensat min garderob. Det blev nästan en hel svart sopsäck med tröjor och byxor som jag inte använt på väldigt länge. Mamma ville kolla igenom kläderna innan jag skickar iväg dom antingen till Erikshjälpen eller soporna. 

Planerna var Bollnäs ikväll men eftersom vädret skulle bli så hemskt så ställde vi in kvällens tur. Ist blir det en hemmakväll. Kvällens middag blir dillstuvad potatis och kallrökt lax, en kombo jag åt på Restaurang Kvarnen i helgen. Superdupergott. 

Jag har börjat fundera på om jag ska skaffa en matta att ha under köksbordet. Jag är tudelad vad gäller den tanken, men samtidigt tror jag att det skulle bli mysigt. Gäller bara att hitta en matta som passar in i temat i mitt kök. Kanske inte det lättaste. Får låta den idén bero ett tag innan jag gör slag i saken. 

Nu ska jag bege mig ut i snövädret med Shira innan jag sjunker ner i soffan med en kopp kaffe och kanske en film. 

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0