Åter på hemmaplan

Ja då var vi åter i Edsbyn igen. Kom till byn ca 21.00 igår kväll, skyndade hem och iväg för att hämta Shira. Det hade gått bra för henne i Lillbo. 
Vi åkte SJ:s snabbtåg hem och vilken skillnad mot för SJ:s InterCity tåg. Eftersom vi åkte första klass både dit och hem så fick vi tillgång till SJ:s vip-lounge på Stockholmscentral. Mysig lugn atmosfär, gratis mat och dryck och god service. Där satt vi och väntade tills det var dags att bege sig mot perrongen. Inte sista gången jag reser första klass iaf. 

Vi hade ju tänkt ta Skansen igår, men när vi kollade öppettiderna så såg vi att det bara var djurdelen som var uppen, så vi hoppade över det. Vi ville ju besöka alla gamla smedjor, affärer och snusmuseet, men eftersom det var stängt igår så hoppade vi över det och spar till en annan gång. 
Ist blev det shopping, promenader och tunnelbaneåkande. Tog en tur till Odenplan och Bacchus antikt. Vilken butik...hur mycket porslin som helst. Hade kunnat shoppa en massa Berså, picknick och mon amie m.m om jag så ville, men köpte mig en Berså smörask bara. Eller bara och bara...jag har letat en sådan hur länge som helst och äntligen fick jag tag i den :)

Ute öser regnet ner så ikväll blir det inte många knop. Måste dock på ica och handla, men förutom det blir de lugnt. 

//Jenny 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0