Orka bry sig

Har ni varit med om känslan då man inte riktigt orkar vara trevlig mot en person pga att  denne aldrig varit trevlig mot dig? 
Det finns personer som aldrig är ett dugg intresserad av dig som person, aldrig frågar hur helgen varit, hur resan varit eller om man ska hitta på nå under sommarsemestern! Jag säger inte att människor måste fråga mig vad jag hittar på, men jag är så som person att av artighet frågar jag om helgen varit bra etc. Detta finns aldrig hos vissa och det är mycket trist. Av artighet kan man fråga men sen om man bryr sig är av annat slag. Inte alltid jag är intresserad men jag är artig, frågar och är trevlig men sen om jag bryr mig är en sak. Dock visar jag det inte utan återigen tar jag fram artigheten. 
Det jag ville komma fram till är att sådana personer som inte är ett dugg intresserad utav mig som person, dom orkar jag inte ens hejja på eller vara trevlig tillbaka på. 
Rörigt inlägg jag vet, men kände att det är ett ämne att ta upp. Det finns alldeles för mycket bitter****** där ute i vår omgivning. 

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0