Feber, snor och hosta

Ja då var denna helg till enda och jag kan inte säga att helgen blev som jag tänkt mig. Jag hade planerat en massa jag skulle hinna i helgen men ist spenderades helgen i soffan sovandes större delen av dygnen med feber. Började lite smått i torsdags med hosta och på kvällen kände jag mig febrig, kände mig lite bättre på fredagsmorgonen men inte helt 100. När jah väl kom hem efter jobbet både torsdag och fredag så bara låg jag i soffan utan att orka göra något. 
Lördagmorgon var det tvärslut med tanten. Hela lördagen låg jag nerbäddad i soffan och kollade tv och sov. Jag som hade planerat utgång, men det blev inget av med det. Jag känner mig fortfarande inte 100 idag heller, och inte blev det bättre av att jag inte somna föränns efter 04.00 i morse. Sov till 10 och sen var det lika bra att kliva upp. Har legat och sovit till och från idag med i soffan och känner mig en aning piggare. Fortfarande en envis hosta och täppt men ska försöka vila så mycket det går. Somnade några timmar på eftermiddan idag och vaknade vid 18 och efter den sömnen kändes det lite bättre. 
Hoppas att det blir bättre efter ytterligare en natts sömn. Värsta är att jag har så ont vid varje hostattack. Har hostat så mycket i helgen så varje del värker i bröstet, ni vet när det tar emot att hosta för att det gör så ont. 
Hoppas att jag hinner bli skapligt pigg denna vecka, är så tröttsamt att inte orka nå. Något att glädjas åt denna kväll är iaf att jag inte haft nå feber idag. Kan hoppas att det har vänt. 
Funderade ett tag på att duscha men vet inte om jag orkar...gjorde de igår kväll för då frös jag nå så fruktansvärt, men orkar bara inte ikväll. Borde göra de eftersom man känner sig så otroligt ofräsch när man bara ligger och fryser ena sekunden och sen svettas nästa. 

Jaja får bli en dusch i morgon ist. Tror jag ska fortsätta på mitt tema från resten av helgen...SOVA! 

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0