Gran Canaria

Som ni märkt så har jag inte bloggat på nästan 2 veckor, men det finns en anledning till det. Vi har nämligen varit utomlands och sen har det varit påsk. 

Vi åkte ner mot Stockholm den 20/3 för att inta sviten på Clarion på Arlanda stad. Lyckade till det och bokade sviten för att få känna på lite lyx inför resan. 
På morgonen den 21/3 var det dags att flyga. Klockan var ställd på 04.20, men jag vaknade 02.08 och kunde inte somna om. Så jag låg vaken tills de andras klockor ringde. Gjorde oss klar, åt frukost och sen rullade vi till Arlanda. 
Vi var borta mellan 21-28 Mars och kom till byn 03.00 ca den 29/3 (Skärtorsdagen). Vi har haft en varm underbar semester. Så skönt att komma iväg och få avbrott i vardagen. 
Vi varvade sol och bad med en massa shopping. Till min lycka hittade jag en Guessbutik i Meloneras och min underbara man shoppade 2 väskor åt mig :) Total lycka. Han själv shoppade 2 klockor. Jag hittade även ett Michael Kors kortetui på The Mint så jag var bara tvungen att köpa det. Priset för ett kortetui från Michael Kors får man ge ca 46 € för. Väskorna kostade från 150 € och uppåt ;) Men som ni vet så kan jag i princip betala hur mycket som helst för en väska jag älskar. 
Givetvis shoppade vi en massa annat också :) 
På skärtorsdagen när vi vaknat var det bara att kicka igång dagen med en masss som skulle hinnas med. Jag började med ett besök hos optikern, sen åkte vi till Farmor,Farfar och Pappa å lämnade lite saker vi shoppat. Sen efter de for vi upp till Knåda för att hämta hem Shira. Alltid lika underbart att få komma hem till henne. När vi hämtat hem henne åkte vi och handlade lite granna. Efter en utlandsresa blir jag alltid sugen på makaroner och korv eller köttbullar. Så vi inhandlade köttbullar, makaroner, godis och en massa annat. 
När vi väl var hemma så var det en massa att tvätta och plocka reda på. Hann dessutom städa lägenheten, påskpynta och greja. 

Långfredagen var vi bara hemma och tog det lugnt. Påskafton spenderades i Knåda. Väl hemma så bokade vi tågbiljetter för nästa äventyr ;) 
Idag är det påskdagen och vi har planterat om alla plantor. Tur att Granngården har öppet även röda dagar. 
Imorgon annandag påsk blir det inte så mycket att göra. Avnjuta sista röda dagen innan det blir vanlig vardag igen. 
Johan är hos M just nu och jag ska nog ta och framkalla lite kort. Var någon resa sen jag gjorde det, så jag borde ta mig i kragen och göra det. 

Nästa helg vankas det dop i Rättvik. 

//Jenny 

(null)

(null)

(null)

Trackback
RSS 2.0