Tillbaka till vardagen med träning m.m

Nu är vardagen tillbaka efter en underbar semester, semestern som innehöll både det ena och det andra. Det bästa var vår bröllopsresa till Rhodos. Började med att bo på hotell på Arlanda där vi överraskades med champagne på rummet bland annat. Sedan flög vi till Rhodos morgonen efter. Otroligt varmt och skönt...nästan lite för varmt. Efter veckan där flög vi hem till Sverige igen, stannade några nätter på Scandic Haymarket mitt i city. Otroligt läckert hotell i 20-tals stil...lite Gatsby över det hela. I Stockholm blev de shopping, middag på anrika restaurang kvarnen bland annat. När vi kom till Haymarket och checkade in fick vi även där en fin överraskning på rummet. Underbart att få känna sig uppskattad eller vad man nu ska kalla det :) Otroligt mysig bröllopsresa. 

Sista dagen hann vi med mer shopping innan hemfärd. Väl hemma i Edsbyn skyndade vi till Knåda för att hämta hem våran älskade fyrfoting. 
Vi hann även med Farmors 75-års kalas, köpa ny soffa och umgås med J&T sista veckan på semestern. 

Nu är det vardag igen och vi har kommit igång med träningen...äntligen. Så skönt att få känna på att kroppen får använda muskler som annars inte används. 

Annars rullar dagarna på som vanligt. Nu längtar vi till mars och nya äventyr :D 

//JennyKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0