Skärså

Igår strax efter 21.00 drog jag till gymmet och körde ett pass. Otroligt skönt att köra ett kvällspass. Smidigt att sedan åka raka vägen hem, hoppa in i duschen och sedan skutt i säng. 


Idag har jag inte gjort många knop...var faktiskt uppe före 08.00 eftersom att svärisarna skulle dyka upp och hämta lite grejer... undrar klockan nästan 14.00 och än har dom inte dykt upp. 

Ikväll ska vi till Skärså och äta...ska bli gott med fisk. Vet redan nu vad jag ska äta...blir en jubileumstallrik. Efter det så antar jag att vi troligtvis hamnar framför tv:n och inte gör så mycket mer. 

Annars tror jag helgen blir lugn...hoppas att vi hinner upp till mormor nån av dagarna. Hon har huset ute till försäljning och affären verkar snart vara klar så det känns som om det är dags att åka upp och ta ett "farväl" av gården. Lite vemodigt känns det eftersom det är ett ställe som alltid funnits i mitt liv, men det kommer bli bra. Som en vän skrev till mig...din Mormor finns ju iaf kvar. Mycket klokt sagt, men stora förändringar är alltid omvälvande för människor, även mig. 

Förutom det fick jag en fin fråga utav min syster. Det är en ära att hon litar så mycket på mig, hon ska tala med myndigheterna och sen får vi se när jag behöver iväg och sätta en kråka på pappret om det nu behövs, men gissar på det. 

Nä ta och hoppa in i duschen och göra mig klar för middag på Skärså. 

//Jenny


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0