Idetorka på vettig rubrik

Måndag och ny vecka. Har precis hängt en massa tvätt som jag inte orkade tvätta i helgen. Kände hellre för att vara ledig och inte göra någonting i helgen, så därför fick tvätten vara tills idag. 
Fick sms av M i helgen att hon kommer hem till Edsbyn idag och stannar veckan ut. Så hon undrade om jag hade tid att ses under veckan, vi planerade in torsdag då jag är ledig. Hoppas på sol då så kanske vi kan ta en promenad, men har för mig att vädret visade regn. Det visar sig nog den dagen vad vi kan göra. Om inte annat så är det otroligt skönt att bara sitta inne och prata om en massa. Det är ju långt mellan gångerna vi ses. 
 
Så vad händer resten av veckan?? Inte mycket annat än att det kommer vara fullt upp hela veckan. Har en känsla av att vi båda jobbar mycket denna vecka så vi kommer inte hinna ses så himla mycket, men vi får hoppas att nästkommande vecka är lugnare och så får vi ta igen en massa kvalitetstid då. Om inte annat hinner vi ju ses när vi går och lägger oss =) 
 
Fick spontanbesök utav Maja i dag också. Kul att hon dök upp. Planerade in ett besök på Majas Café nästa torsdag. Inte för att jag tänkt handla nå, men kul att bara komma iväg och äta deras goda mackor som dom har där :D 
 
Dags att göra sig i ordning och hoppa upp på cykeln och trampa iväg. Ska hinna in på Konsum en vända också hade jag tänkt. 
 
//Jenny
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

💞

2015-10-19 @ 22:54:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0